Het Rijpdom - Gezinshuis en Kleinschalige zorgboerderij
De begeleiders

Marian
Marian  heeft een HBO-opleiding op het gebied van Jeugdwelzijns werk 
(HBO-J); een opleiding vooral gericht op de muzisch-agogische vakken (waaronder filosofie, methodiek, orthopedagogiek, psychologie, psychopathologie, sociologie, gezondheidsleer) . Ook is Marian SKJ-geregistreerd. 
In de praktijk heeft zij gewerkt op de Cruqiushoeve in de observatie, verzorging en begeleiding van meervoudig-gehandicapte kinderen ( verstandelijk en lichamelijke beperking en daarnaast (zwaar) epileptisch). 
Naast de didactische en pedagogische kennis van haar HBO-opleiding heeft zij ook kennis en kunde op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren. (certified practitioner NLP).
Daarnaast is zij kunstenares, gespecialiseerd in verschillende teken- en schildertechnieken en verricht werk o.a. in opdracht, geeft pianoles aan kinderen en volwassenen  en organiseert en geeft workshops, waaronder ‘Sushi' maken.
 

Remco
Remco Spijkers heeft een HBO opleiding gedaan. Nu is hij  al meer dan 14 jaar trainer en coach op het gebied van o.a. communicatie, leiding geven en persoonlijke effectiviteit (waarvan  7 jaar als zelfstandig ondernemer). 
Dit doet hij in Nederland en in het buitenland. 
Hij is Certified Neuro feedback  Trainer, Certified NLP Practitioner, Certified NLP Master Practitioner en heeft hij ook de training NLP Train de Trainer gevolgd. 

<Vorige>                                           <Home>                                       <Volgende>  
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint